Skip to main content
Olivia Stock
24 February 2024, 13:00

Calvin Harris zegt dat hij binnen 10 jaar zal stoppen met dj'en

"Ik zou liever in de studio zijn om deuntjes te maken", vertelde hij in een nieuw interview met MistaJam van Capital Dance

Calvin Harris
Calvin Harris via Twitter

Calvin Harris heeft zijn plannen onthuld om binnen 10 jaar te stoppen met dj'en in een recent interview op Capital Dance.

De Schotse dancetitaan voegde zich eerder deze week bij MistaJam en Rag'n'Bone Man – met wie hij onlangs een nieuwe single uitbracht – in de studio, waar hij zijn toekomstige carrièreplannen toelichtte.

"Ik heb altijd gezegd dat als ik eenmaal de 50 ben gepasseerd, ik me niet meer kan zien DJ'en", vertelde Harris woensdag, "Ik zou liever in de studio zijn om deuntjes te maken."

"Het meer commerciële einde [van DJ'en], het kan een beetje... verdachte," voegde Harris eraan toe.

De DJ maakte vervolgens grapjes over het googelen van "anti-verouderingssupplementen" in de aanloop naar zijn recente 40e verjaardag, voordat hij deelde dat hij "zich goed voelt".

Naast het onthullen van zijn langetermijnplan om zich op de studio te concentreren, toonde Harris interesse in het produceren voor andere artiesten: "Ik denk dat daar het grootste deel van mijn talent ligt, iets goed laten klinken. Dus ik wil graag de platen van anderen goed laten klinken."

Luister hier naar het volledige gesprek van Calvin Harris met MistaJam en Rag'n'Bone Man, via GlobalPlayer.

Vorig jaar werkte de Schotse artiest samen met Eliza Rose om de single 'Body Moving' uit te brengen, evenals Ellie Goulding voor de door trance beïnvloede samenwerking 'Miracle'.