Skip to main content
Marissa Cetin
8 November 2023, 15:00

Tomorrowland kondigt meeslepende VR-audiovisuele tentoonstelling aan die de thema's en het ontwerp van het festival verkent

Voortbordurend op de fantastische thema's van het Belgische megafestival, opent 'The Great Library of Tomorrow' volgende maand in Barcelona

Tomorrowland

Tomorrowland breidt zijn festivalthema's uit in een aankomende virtual reality immersieve audiovisuele tentoonstelling in Barcelona.

'The Great Library of Tomorrow' opent op 15 december in Aribau Immersive Space in Barcelona en loopt tot maart 2024. Het zal de werelden ontwikkelen die oorspronkelijk zijn gecreëerd door de jaarlijkse thema's en fantasy-fictieseries en zal een uur lang verhalen vertellen en kunstervaring presenteren in digitale en fysieke ruimtes. 

Na de eerste run in Barcelona zal 'The Great Library of Tomorrow' in de loop van 2024 reizen en zich vestigen op andere internationale TBA-locaties. De VR-tentoonstelling is een samenwerking met Tomorrowland en Blanco y Negro Music en Layers of Reality's Xtended Reality Music Hub studio. 

Meer informatie over de tentoonstelling 'De Grote Bibliotheek van Morgen' vind je hier.