Skip to main content
Christian Eede
23 November 2023, 11 AM

Tomorrowland kondigt festivaldata en thema voor 2024 aan, 'LIFE'

Het evenement vindt plaats in de laatste twee weekenden van juli

Tomorrowland

Tomorrowland heeft de data en het thema voor de editie van 2024 bekendgemaakt.

Tomorrowland keert opnieuw terug naar de stad Boom in Belgiƫ en viert in 2024 20 jaar evenementen. Het festival van volgend jaar vindt plaats in de weekenden van 19-21 en 26-28 juli.

Het thema van volgend jaar is 'LIFE' en de organisatoren hebben het aangekondigd als een prequel op het thema 'Elixir Of Life' uit 2016. Het 'LIFE'-concept, aldus Tomorrowland, zal de aanwezigen "terugbrengen naar een levendig tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, wanneer de conjunctie van de twee manen op het punt staat te gebeuren".

De organisatoren voegden eraan toe: "Het nieuwe thema werpt een licht op de oorsprong van Mother Tree en haar beschermer de Maze, het eerste brouwsel van het Elixir of Life en het ontstaan van de magnifieke Rose Garden, die vele jaren later allemaal iconische Tomorrowland-elementen worden."

Net als het 'Ascendo'-thema van dit jaar, krijgen festivalbezoekers de kans om het volledige fantasie-oorsprongsverhaal van het 'LIFE'-concept te lezen voordat ze naar het evenement van volgend jaar gaan met een boek in de maak dat volgend jaar wordt uitgebracht.

Tickets voor Tomorrowland 2024 kan je vooraf inschrijven via de website van het festival.

In augustus verkozen de lezers van DJ Mag Tomorrowland tot 's werelds beste festival, terwijl eerder deze maand een officiƫle aftermovie voor de editie van dit jaar online werd gedeeld.