Skip to main content
Sarah Ottow
5 December 2023, 11 PM

Tomorrowland kondigt een nieuwe limited edition festivalroman aan voor 2024

‘The Spirit of Life’

Tomorrowland boek

Na het succes van zijn eerste festivalroman die eerder dit jaar werd gepubliceerd, brengt Tomorrowland het volledige oorsprongsverhaal van zijn nieuwe festivalthema uit met een tweede fantasy-avonturenroman. Het lezen van 'The Spirit of Life' biedt de mogelijkheid om een diepere festivalervaring voor 2024 te koesteren.

Terugkijkend op 20 jaar verenigen van de wereld vol liefde, mooie vriendschappen en magische herinneringen, is Tomorrowland verheugd om volgend jaar zijn 20-jarig jubileum te vieren. Het nieuwe thema van het festival 'LIFE', dat in de zomer van 2024 een nieuwe wereld opent in het prachtige landschap van De Schorre in Boom (België), is de prequel van het thema 'Elixir of Life' uit 2016.

In 2024 kunnen de People of Tomorrow het gedetailleerde oorsprongsverhaal van het nieuwe fantasythema 'LIFE' ontdekken voordat ze op het festivalterrein worden ondergedompeld in de verhalende geest. Net als 'Adscendo', het eerste thema met een roman die werd uitgebracht om het oorsprongsverhaal te illustreren naast een trailer en de legendarische Mainstage, zal het oorsprongsverhaal van 'LIFE' worden gedeeld in de fantasy-avonturenroman 'The Spirit of Life'. In deze roman worden de wortels van het thema 'LEVEN' geplant, gecultiveerd en gekweekt.

Bezoekers krijgen op het festival de kans om elementen en beelden uit het boek te herkennen. Dit creëert een unieke en ongeëvenaarde kans op diepere verbinding die overweldigend positief werd ontvangen door degenen die afgelopen zomer de kans grepen. Fantasyfans over de hele wereld krijgen echter ook het vooruitzicht om zich te verdiepen in de rijke verhalenwereld van Tomorrowland en het diverse en magische verhaal in het boek te verkennen, ongeacht hun fysieke aanwezigheid op het festival. Het verhaal in 'The Spirit of Life' speelt zich af in Silvyra, een weelderige en levendige wereld van de natuur. Het is de tweede Tomorrowland-wereld die beschikbaar is voor verkenning door de People of Tomorrow in boekvorm, na het op vogels geïnspireerde rijk 'Adscendo' van vorig jaar en het bijbehorende boek 'The Rise of Adscendo'. Beide werelden zijn een integraal onderdeel van een spannend nieuw storytelling-project dat Tomorrowland actief aan het ontwikkelen is.

Preorder hier.