Skip to main content
Sarah Ottow
20 April 2024, 15:00

Tomorrowland introduceert met trots ‘RISE’, waarbij opkomende artiesten onder de radar in de schijnwerpers worden gezet

De 6-track ‘RISE VA’ (Vol) is de allereerste RISE-compilatie die het levenslicht ziet

TML music

‘RISE VA’ (Vol. 1) is nu verkrijgbaar via alle platforms

Tomorrowland introduceert met trots ‘RISE’, een collectief van muzikaal krachtige nummers, die onder de radar, nieuwe en opkomende artiesten aan de wereld onder de aandacht brengen. De 6-track 'RISE VA' (Vol. 1), inclusief nieuwe muziek van Vidojean x Oliver Loenn, Layla Benitez en MotherEarth, Tigerblind, KILL SCRIPT, Olympe en Spada, is de allereerste RISE-compilatie die het levenslicht ziet, vandaag uitgebracht op Tomorrowland Music!

‘RISE VA’ (Vol. 1) is nu verkrijgbaar via alle platforms.

Ontdek de samengestelde selectie van RISE en ontdek als eerste de artiesten van morgen die de aandacht van mensen over de hele wereld verdienen. Het aanbieden van muziek van hoge kwaliteit en catering voor alle genres in de elektronische muziek met een eclectisch aanbod aan artiesten, er is echt iets voor iedereen. Houd het jaar in de gaten voor meer RISE-compilaties.

Tomorrowland Music – RISE VA (Vol. 1)
Vidojean x Oliver Loenn – Alameyo
​Layla Benitez, Moeder Aarde – Usion
Tigerblind – Raided
​KILL SCRIPT – Gravity (feat. Linney)
​Olympe – I Don’t Wanna Talk
​Spada – Reset

One World Radio-presentator Adam K zal de 6 nummers van RISE VA (Vol. 1) uitlichten in zijn vrijdagmiddagshow op het officiële radiostation van Tomorrowland, waarbij hij de artiesten en hun nummers speciale aandacht geeft op de releasedag. De week erna zullen alle nummers in de ether te horen zijn en zullen de verschillende radiopresentatoren erover praten wanneer ze tijdens hun shows opduiken.

Luister hier naar de tracks.