Skip to main content
djmag.com
2 October 2023, 17:00

Snowbombing kondigt Bicep, Fatboy Slim, Jayda G en meer aan voor de editie van 2024

Confidence Man, Chloe Caillet, Chris Stussy en Hedex zijn ook bevestigd voor het festival met skithema

Snowbombing

Snowbombing heeft de eerste golf namen aangekondigd voor zijn 25-jarig jubileumfestival volgend jaar.

De "grootste show op sneeuw ter wereld" zal van 8 tot 13 april 2024 de stad Mayrhofen, Oostenrijk, overnemen en keert terug met een groot aantal dj's en artiesten naar de gebruikelijke plekken zoals de Racket Club, het Fun Haus en de Bruck 'n' Stadl.

Naast de eerder aangekondigde Bicep zal het Engelse elektronische icoon en Snowbombing-stamgast Fatboy Slim zijn, naast drum & bass-stalwart, Andy C. Ook in Mayrhofen zullen Confidence Man met een dj-set, Chris Stussy, Hedex, Ewan McVicar, Bou, Jayda G en Hybrid Minds de gelederen vervoegen - wiens 2023 Snowbombing-set in de Racket Club hier volledig kan worden bekeken.

Andere nieuwe namen die zich bij de affiche voegen, zijn Joy Orbison, HAAi, Chloe Caillet, Cinthie, Demi Riquísimo, Dr Dubplate, Jasper Tygner (DJ), Sally C, Sarah Story en meer. Bekijk hieronder de volledige eerste ronde van artiesten die zullen spelen.

Als onderdeel van de eerste aankondiging heeft Snowbombing ook nieuws onthuld over zijn eerste overnames, waaronder de terugkeer van Glitterbox met hun kenmerkende house- en discogeluiden en progressieve feestseries, He.She.They. 

Zoals altijd wordt er naast muziek een scala aan winterthema-activiteiten aangeboden, waaronder skilessen voor beginners, speeddaten met stoeltjesliften en paragliden.

Bekijk sets terug van Interplanetary Criminal en Sam Divine op Snowbombing 2023, exclusief gefilmd door DJ Mag.

Accommodatie en festivalticketpakketten zijn nu hier te koop.