Skip to main content
Sarah Ottow
28 May 2024, 14:00

Programma van WiSH Outdoor (op 5, 6 & 7 juli in Beek en Donk) is compleet

o.a. Radical Redemption, Rooler, Adaro, Paul Elstak 90’s, Lucas & Steve

WiSH Outdoor

Gedreven door een tomeloze ambitie heeft de organisatie van WiSH Outdoor - een van de meest avontuurlijke en indrukwekkende cross-over festivals van Europa - ook dit jaar weer werkelijk alles uit de kast getrokken om zijn bezoekers van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli te overweldigen met ongekend spectaculaire decors, een Bourgondisch aanbod van food & drinks, en een programma dat die van de voorgaande vijftien edities overtreft. Maar liefst 200+ acts zullen gedurende drie zomerse dagen op 10 podia optreden.

“We hebben dit jaar opnieuw kosten noch moeite bespaard om de komende editie van WiSH Outdoor de meest spectaculaire tot nu toe te maken”, laat organisator Izjan van Pul weten. “Alleen al door de met veel passie en liefde gecreëerde werelden dwalen, is een avontuur op zich. Elke episch aangeklede wereld heeft zijn eigen karakter en sfeer waar het goed toeven is. Maar ook het programma is dit jaar weer om de vingers bij af te likken: pop, dance, (raw) hardstyle, house, hiphop, urban, tech-house, tropical beats, en guilty pleasures.”

Van Pul vervolgt: “Van publiekslievelingen als Phuture Noize, Dual Damage LIVE, Radical Redemption LIVE en Rooler naar grote en gevierde acts als Joost, Anouk, Suzan & Freek, en Kraantje Pappie. Maar bijvoorbeeld ook Natte Visstick, Yes-R en de momenteel razend populaire Roxy Dekker. 

Vorig jaar zomer vierde WiSH Outdoor zijn 15-jarige jubileum op alle fronten groots en meeslepend met een uitverkochte droomeditie waaraan werkelijk alles klopte. Net als vorig jaar staat WiSH Outdoor ook dit jaar weer synoniem voor een ultieme muzikale ontdekkingsreis door epische werelden die qua sfeer, aankleding, food & drinks en de jaw dropping line-up zelfs de meest doorgewinterde festivalgangers zullen verbazen, verrassen en overweldigen:

- The Gardens of Live: live, pop & dance
- District Overdrive: (raw) hardstyle, uptempo & hard techno
- Urban Paradise: urban, pop & talents
- La Favela: guilty pleasures, tech-house & disco

Plus: het opzienbarende hoofdpodium Dedicated Outdoor Mainstage - op zaterdag hardstyle, op zondag house & feest. Beide dagen worden traditioneel afgesloten met een legendarische eindshow.

Tickets zijn hier te verkrijgen.