Skip to main content
Martin Guttridge-Hewitt
5 November 2023, 17:00

Dekmantel Selectors maakt volledige line-up voor 2024 bekend

Gabrielle Kwarteng, JASSS, CCL, Marcel Dettmann en Objekt behoren tot de namen op de flyer

Dekmantel Credit Tim Buiting
Credit: Tim Buiting

Dekmantel Selectors heeft de volledige line-up bekendgemaakt voor het festival van komende zomer, dat van donderdag 22 tot en met maandag 26 augustus 2024 plaatsvindt in Tisno, Kroatië. 

De achtste editie van de Amsterdamse crew aan de Adriatische kust zal een b3b-set bevatten van Bashkka, Gabrielle Kwarteng en Sedef Adasï, CCL b2b Objekt en CEM in de stand met JASSS. SHERELLE, Dr Smoke, Flo Dill, Piezo en Kampire behoren tot de artiesten die op het festival debuteren.

Andere namen die op het programma staan zijn Marcel Dettmann, Suze Ijó, Fafi Abdel Nour, Kikelomo, Verraco en Job Jobse, evenals Vladimir Ivkovic & Sean Johnston, Avalon Emerson, Identified Patient, Freddy K, Mary Lake, Jonny Rock, Jossy Mitsu en Anthony Child live. Check de volledige line-up hieronder. 

Zoals altijd zijn er in de loop van de vijf dagen bootfeesten. Gastheren zijn onder meer de Amsterdamse clubs Radio Radio en Sexyland, naast de enorm gerespecteerde partij IsBurning. De locatie La Cheetah in Glasgow - die in het verleden een weekend lang Dekmantel-evenementen heeft georganiseerd - staat ook op de lijst van degenen die het water op gaan. 

De pre-registratie voor tickets opent op dinsdag 31 oktober om 12 uur CET en de algemene verkoop begint 24 uur later, op woensdag 1 november.