Skip to main content
Sarah Ottow
19 February 2024, 15:00

Terminal V kondigt epische line-up aan voor Kroatisch festivaldebuut

Techno arriveert in The Garden Resort als nooit tevoren

Termina V Croatia

Het belangrijkste technomerk van het Verenigd Koninkrijk brengt zijn wereldberoemde line-ups en beroemde elektrische sferen naar het prachtige Garden Resort in Kroatië. Van 18 tot 22 juli brengt een vakkundig samengestelde mix van techno-smaakmakers uit het hele spectrum hun a-game naar vier zonovergoten podia gedurende vijf niet te missen dagen van non-stop plezier. Meld u nu aan vanaf www.terminalvcroatia.com

Terminal V heeft zojuist DJ Mag's prijs voor beste British Festival voor 2023 gewonnen dankzij jarenlange insiders die evenementen thuis in Edinburgh, Schotland leidden. Elk brengt 40.000 mensen en honderden dj's samen voor een van de meest opwindende ervaringen van het Verenigd Koninkrijk. Nu komt dat allemaal naar Kroatië en zal het soort innovatieve techno bieden dat nog nooit eerder in de regio is gezien.

Tisno's zalige Garden Resort is een natuurlijke uitgestrekte baai met prachtige stranden, weelderige groene dennenbossen en een prachtig uitzicht over de glinsterende Adriatische zee. Gedurende 5 dagen en nachten wordt het een afgelegen en privéspeeltuin voor volwassenen met veel aanbod, van dansen onder de zon of sterren tot adrenaline-pompende watersporten, niet te missen bootfeesten en afterparty's 's avonds laat. Het is ook een plek om de ziel te kalmeren en te genieten van ontspannende uren die je doorbrengt met het opsnuiven van de sfeer en een fijn scala aan lokale gerechten en cultuur.

De vier openluchtpodia omvatten de cult- en wereldberoemde Barbarella's (die regelmatig door DJ Mag wordt uitgeroepen tot een van de beste ter wereld), de afgelegen Olive Grove, de epische Main Stage en de prachtige Beach Stage. Elk heeft een op maat gemaakt ontwerp en geluid van wereldklasse en biedt unieke geluiden die allemaal perfect zijn samengesteld om te zorgen voor een divers aanbod op de site. 

Dit allereerste internationale Terminal V Festival zal alles uit de kast halen voor 6000 gelukkigen en is gegarandeerd het meest besproken evenement van de zomer.