Skip to main content
Sarah Ottow
15 April 2024, 09:00

Andromedik slaat opnieuw toe ​met zijn gloednieuwe EP ‘Rise’

De zes nummers tellende EP is een ongelooflijk oeuvre dat de opkomst van Andromedik als artiest samenvat

andromedik

Andromedik slaat opnieuw toe... Na een topjaar heeft het 25-jarige Belgische drum ‘n’ bass DJ & producer fenomeen zijn groei verstevigd naar de gloednieuwe EP ‘Rise’. De zes nummers tellende EP is een ongelooflijk oeuvre dat de opkomst van Andromedik als artiest en een van de meest opkomende producers in de elektronische muziekscene samenvat. 

Met ruim 45 miljoen streams vorig jaar is het tijd voor het langverwachte project van Andromedik. Het middelste nummer ‘Stay’ is een frisse mix van elektronische pop en drum ‘n’ bass – zeer aanstekelijk en perfect voor elke stemming – en weerspiegelt het moderne geluid van Andromedik, terwijl het toch super energiek blijft.

Als kers op de taart zal Andromedik in juli ook zijn eigen ‘Andromedik Invitations’-podium hosten op Tomorrowland België, terwijl hij de hele zomer lang topfestivaloptredens speelt in heel Europa. Zijn nieuwe EP ‘Rise’ markeert het hoogtepunt van Andromediks succes tot nu toe en toont zijn evolutie als artiest en zijn drive om de grenzen van drum & bass-muziek te verleggen.

Luister hier naar de EP.

Op 25-jarige leeftijd heeft de opkomende drum 'n' bass artiest Andromedik al een behoorlijke indruk op de scene gemaakt. De Belgische artiest onderscheidde zich van veel van zijn collega's met een bijna festivalachtig geluidsontwerp en veroverde 2023 stormenderhand met twee spectaculaire debuutoptredens op de iconische Mainstage van Tomorrowland als de eerste drum 'n' bass-artiest in vijf jaar.