Skip to main content
Sarah Ottow
9 August 2023, 9 AM

Amsterdam Dance Event en Top Notch presenteren samen ADE x TopCon als deel van ADE Lab

ADE x TopCon stelt de deuren open voor jongeren met de ambitie zich professioneel te ontwikkelen

Stephen van Bokhoven
Credit: Stephen van Bokhoven

Amsterdam Dance Event (ADE) en muzieklabel Top Notch organiseren tijdens de ADE Lab conferentie gezamenlijk de eerste editie van TopCon. Met de eendaagse takeover richten de twee partijen zich met talks, Q&A's en panels op toekomstige cultuurmakers en professionals. ADE x TopCon vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023 en is onderdeel van het bredere ADE Lab, een vierdaags programma voor educatie en talentontwikkeling gericht op jonge artiesten, producers en aspirant-professionals.

TopCon wordt afgesloten met de eerste live editie van Het Grote Noah’s Ark Demo Beoordeel Spektakel, waar Top Notch en Noah’s Ark directeur Vincent Patty aka Jiggy Djé en Head of A&R Mo Fouradi met een gastjury ingezonden demo’s beoordelen. Tijdens deze ADE special kunnen toeschouwers voor het eerst live meekijken hoe de A&R’s van Noah’s Ark hun ongefilterde mening geven. De demo die het best beoordeeld wordt, wint een dag bij Noah’s Ark in de studio onder begeleiding van een A&R.

Top Notch is sinds 1995 het grootste muzieklabel in Nederland en België. Samen met muzieklabel Noah’s Ark is Top Notch hofleverancier van hiphop en vertegenwoordigt het diverse artiesten waaronder Broederliefde, Bente, Kenny B, Typhoon en Siggy & D1ns. Samen hebben de twee labels de breedste en diepste wortels in jongerencultuur.