Skip to main content
Sarah Ottow
3 August 2023, 19:10

Amsterdam Dance Event bevestigt eerste ADE Lab speakers

De professionals van de toekomst worden gecreëerd bij ADE Lab

Boombox ADE
Credit: Boombox

ADE Lab, het onderwijs- en talentontwikkelingsplatform voor jonge producenten en aspirant-professionals, kondigt vandaag de eerste bevestigde hoogtepunten aan voor het evenement van dit jaar, waaronder gewaardeerde artiesten en producenten zoals DVS1, Mama Snake, Reinier Zonneveld, Héctor Oaks & Van Anh, Darude en vele anderen. Het samengestelde programma is ontworpen om opkomende artiesten en muziekprofessionals te ondersteunen bij het boosten van hun carrière en biedt exclusieve mogelijkheden om te leren en te netwerken.

Het ADE Lab van dit jaar is gericht op het bieden van een interactieve en boeiende ervaring voor zijn deelnemers, met een reeks evenementbrede cursussen om te voltooien, variërend van productie- en artiestencursussen tot professionele en mixed media-cursussen. Na afloop van een cursus verdienen deelnemers korting op de ADE Pro Pass voor het volgende jaar.

Naast de eerste bevestigde artiesten en sprekers die workshops geven tijdens ADE Lab, krijgen bezoekers ook de kans om alle nieuwste apparatuur en creatieve technologieën te testen.

Meer informatie over ADE Lab vind je hier.

ADE Lab is het belangrijkste onderwijs- en talentontwikkelingsplatform voor aspirant-producenten en professionals. Door middel van een interactief meerdaags programma van music talks, masterclasses, demopitches en technologie showcases wil ADE Lab de innovators van de toekomst inspireren. De voormalige programma's ADE Sound Lab en ADE University zijn samengevoegd tot een van de vier kernprogrammatracks van ADE.