Skip to main content
Sarah Ottow
23 July 2024, 09:00

Ushuaïa Ibiza’s baanbrekende underground feest ANTS keert terug naar ADE

Donderdag 17 oktober 2024 staat de Hemkade 48 in het teken van house- en technomuziek

ants ade

Ushuaïa Ibiza’s baanbrekende underground feest ANTS keert terug naar het Amsterdam Dance Event (ADE) op donderdag 17 oktober 2024. Dit langverwachte evenement neemt Hemkade 48 over en belooft een onvergetelijke avond vol geavanceerde house- en technomuziek.

De wereldberoemde evenementenserie ANTS heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd vanwege zijn ontzagwekkende productie, innovatieve audiovisuele ervaringen en opwindende soundtracks. Wat begon als een feest voor de arbeidersgemeenschap van Ibiza is sindsdien uitgegroeid tot een krachtpatser van een wereldwijd clubmerk. Naast een lange zomerresidentie in Ushuaïa Ibiza, heeft ANTS podia en evenementen georganiseerd op enkele van 's werelds meest invloedrijke clubs en festivals, waaronder Printworks, Fabrik, Tomorrowland, Snowbombing, Extrema Outdoor, Dreamfields Festival en Zamna. De transformatie van het Ibiza-instituut naar een internationaal geprezen evenementenserie is een bewijs van de innovatieve geest en toewijding van ANTS aan het leveren van ongeëvenaarde feestervaringen.

Bekend om het leveren van authentieke underground geluiden, kun je een divers en vooruitstrevend muziekprogramma verwachten nu ANTS terugkeert naar ADE om de dansvloer van Hemkade 48 onder te dompelen in het toekomstgerichte geluid van The Colony.

Mis dit buitengewone evenement niet, want ANTS brengt zijn legendarische feest naar het hart van Amsterdam, voor een van de meest unieke en originele feestervaringen ter wereld. Ga voor meer informatie en tickets naar unitedants.com.

Play Video