Skip to main content
djmag.com
25 September 2023, 13:00

Amnesia Ibiza kondigt volledige line-up aan voor closing party

Charlotte de Witte, Deborah De Luca, Joseph Capriati en anderen draaien volgende maand 

In samenwerking met Amnesia Ibiza

Amnesia closing

Amnesia Ibiza heeft de line-up voor het seizoensafsluitingsfeest, dat plaatsvindt op 14 oktober, compleet gemaakt.

De superclub loopt van 22 uur 's avonds tot laat en verwelkomt dit seizoen voor de laatste keer een reeks spraakmakende artiesten. Naast de eerder aangekondigde Joseph Capriati b2b Jamie Jones on the Terrace zullen BBC Radio 1's Danny Howard en de Londense techhuishandelaar Ben Sterling naast Fleur Shore, Magnetizm en Mar-T b2b Seb Zito zijn. Amnesia-favorieten CAAL en Cuartero zullen ook de Terrace-line-up vervoegen.

In de Main Room worden grote hitters Charlotte de Witte, Deborah De Luca en Enrico Sangiuliano vergezeld door Luca Donzelli van Amnesia en de labelbaas Nina Kraviz om de affiche compleet te maken.

The Chemical Brothers kondigden aan dat ze op 1 oktober de voorlaatste partij van het Amnesia-seizoen zullen headlinen, vergezeld door de Italiaanse DJ en UNCAGE-labelbaas, Marco Faraone, naast Eats Everything en Amnesia-inwoner Caal. In de Main Room krijgen Fatima Hajji en Kobosil gezelschap van Manu Sanchez en Dutch Filth on Acid labelhoofd Reinier Zonneveld, die live zullen spelen.

De locatie opende voor de zomer in april met een Pyramid pre-opening party met sets van onder andere Amelie Lens, Klangkuenstler, Luciano b2b Arapu en Layla Benitez.

Tickets voor het slotfeest van het seizoen 2023 zijn verkrijgbaar via de website van Amnesia.