Skip to main content
Sarah Ottow
30 June 2023, 11:49

ADE Pro Conference voegt Max Cooper toe aan het programma

Max Cooper presenteert Foundational Aesthetics een meeslepende ervaringen in de Felix Meritis

Max Cooper credit Alex Kozobolis
Credit: Alex Kozobolis

Na de recente aankondiging dat Claptone deelneemt aan de conferentie van Amsterdam Dance Event om een eenmalige ervaring te organiseren, is Max Cooper nu toegevoegd aan de ADE Pro-programmering. Tijdens een diepgaande masterclass en audiovisuele performance presenteert de in Londen gevestigde producer Max Cooper een diepe, meeslepende verkenning op het gebied van muziek, wetenschap en kunst. 

ADE Pro is de ultieme jaarlijkse zakelijke bijeenkomst voor de wereldwijde elektronische muziekindustrie. De driedaagse conferentie voor professionals uit de muziekindustrie is van woensdag tot en met zaterdag. Het biedt speciale programma's over onderwerpen zoals marketing, publicatie en boekingen tot duurzaamheid, sociale verandering en geestelijke gezondheid. De extra netwerkmogelijkheden met collega-ADE-afgevaardigden en marktleiders bieden de ideale en wereldwijde basis voor het maken van deals en mogelijkheden op het gebied van carrière.

Het Amsterdam Dance Event (ADE), een initiatief van Buma, is uitgegroeid tot 's werelds grootste en meest invloedrijke club-based festival en conferentie voor elektronische muziek. Het evenement blijft elk jaar groeien en ontwikkelen, de editie van vorig jaar (2022) had meer dan 2.500 artiesten en 600 sprekers op bijna 200 locaties. Het vijfdaagse evenement trekt bezoekers uit meer dan 146 landen en biedt elk denkbaar aspect van de elektronische muziekcultuur, met speciale conferentieprogrammering, een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma, livemuziek en DJ/ artiestenoptredens, allemaal verspreid over de stad Amsterdam.