Skip to main content
Sarah Ottow
25 January 2024, 14:55

Tomorrowland maakt volledige line-up festival 2024 bekend

Armin van Buuren, Amelie Lens, David Guetta en Eliza Rose behoren tot de 400 artiesten die op 16 podia zullen optreden

Tomorrowland

Tomorrowland heeft de volledige line-up bekendgemaakt voor de 20e jubileumeditie, die deze zomer plaatsvindt.

Het gerenommeerde Belgische megafestival keert terug naar De Schorre in Boom, België, voor zijn 18e editie verspreid over twee weekends, gepland van 19 juli tot 21 juli en 26 tot 28 juli. 

In het teken van het thema van dit jaar, 'LIFE', zullen de komende editie meer dan 400 artiesten optreden op 16 podia. DJ's als Armin van Buuren, Amelie Lens, Bonobo B2B Dixon, ACRAZE, David Guetta, ANNA, Vintage Culture, Tale Of Us, Amber Broos, ANYMA, Keinemusik, Dimitri Vegas & Like Mike, Solomun B2B Four Tet, Swedish House Mafia en nog veel, veel meer zijn bevestigd. Bekijk hieronder de volledige line-up. 

De aankondiging van de line-up komt slechts een week nadat Tomorrowland een tweedaags festival aankondigde om het CORE-podium in Medellín, Colombia te presenteren. Het nieuwe podium, dat eerder deze maand voor het eerst werd onthuld in Mexico, zal deze zomer ook zijn opwachting maken in België, met optredens als Denis Sulta, DJ Heartstring, Eliza Rose, HAAi, Marlon Hoffstadt, TSHA, Shanti Celeste, The Blessed Madonna en meer.

Het 'LIFE'-concept is aangekondigd als de prequel op het 'Elixer Of Life'-thema van 2016 en zal de aanwezigen meenemen "terug naar een levendig tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, wanneer de conjunctie van de twee manen op het punt staat te gebeuren", aldus de organisatoren.

Tickets voor Tomorrowland Belgium 2024 gaan in de verkoop op 27 januari om 17 uur, je kan je hier inschrijven voor de voorverkoop en op de hoogte blijven van Tomorrowland-gerelateerd nieuws.