Skip to main content
April Clare Welsh
27 December 2023, 15:00

Peggy Gou, Honey Dijon, KAYTRANADA aangekondigd voor Apple Music New Year's Eve livestream

Stream de sets op Apple TV+ of Apple Music of luister ernaar in de speciale ruimte voor DJ Mixes van Apple Music

Peggy Gou_Credit to Apple Music_1.jpg

Apple Music heeft Peggy Gou, Honey Dijon en KAYTRANADA uitgenodigd voor een livestream op oudejaarsavond.

De Apple Music Live: NYE Sets worden op zondag 31 december van 19:00 uur PT / 22:00 uur ET gestreamd op Apple Music en Apple TV+. De sets zijn ook te beluisteren in de speciale ruimte voor DJ Mixes van Apple Music. 

KAYTRANADA - die onlangs de solo-EP van AMAKA, 'Oasis' produceerde - zal de avond beginnen in "een huisrichting" voordat Honey Dijon - die in juni een video uitbracht voor haar single 'Drama' - de teugels overneemt.

"Een oudejaarsmix is een nieuwe start, we gaan een nieuw hoofdstuk in. Dus ik probeer dat gevoel van lichtheid, frisheid, vreugde, vernieuwing en plezier te brengen", zegt Dijon in een persbericht. "Ik probeer gewoon echt mijn cultuur en mijn geluid te brengen. Ik sta op zoveel ongelooflijke schouders van zwarte queer mensen die housemuziek hebben gemaakt, dus ik vind het altijd leuk om les te geven, te entertainen en vreugde te brengen."

Peggy Gou - die werd uitgeroepen tot 's werelds nummer 1 house-dj in DJ Mag's Top 100 DJ's 2023 - sluit de avond af met een knal. "Ik hou er niet echt van om te praten over wat ik wel of niet kan verwachten, dus mijn fans moeten in 2024 het onverwachte verwachten."

Bekijk hieronder een trailer voor de livestream van oudejaarsavond.