Skip to main content
April Clare Welsh
14 November 2023, 10:00

Peggy Gou en Lenny Kravitz werken samen aan nieuwe single 'I Believe In Love Again'

"'I Believe In Love Again' is een sterke boodschap van positiviteit en hoop, en we hopen dat iedereen dat voelt als ze het nummer horen", zegt Gou

Peggy Gou

Peggy Gou en Lenny Kravitz hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe R&B-getinte single, 'I Believe In Love Again'. Beluister het hieronder. 

'I Believe In Love Again' volgt op Gou's hitsingle '(It Goes Like) Nanana' en is het tweede voorproefje van haar langverwachte debuutalbum, dat in 2024 via XL Recordings moet verschijnen. 

"De jaren 90 hebben zo'n enorme invloed gehad op mijn muziek", zei Gou over de single. "Mensen kennen mijn liefde voor de dance/house/rave scene uit die tijd, maar ik ben altijd een grote R&B fan geweest, en ook een grote fan van Lenny. Ik heb eindeloos geluisterd naar zijn album '5' uit 1998 – mijn persoonlijke favoriet – maar zijn hele discografie is geweldig, totaal tijdloos."

Ze vervolgde: "Hij kwam de studio binnen en transformeerde de gidszang in magie, schreef nieuwe teksten en creëerde die ongelooflijke gitaarriff. ' 'I Believe In Love Again' is een sterke boodschap van positiviteit en hoop, en we hopen dat iedereen dat voelt als ze het nummer horen."

In mei bracht Gou het eerste deel van de compilatiereeks 'Gudu & Friends' uit, met Lady Blacktronika, Hiver en Salamanda, terwijl in september een vinylversie van '(It Goes Like) Nanana' volgde.

Stream 'I Believe In Love Again' hier.

Play Video