Skip to main content
April Clare Welsh
8 June 2024, 09:00

Peggy Gou brengt nieuw album uit, ‘I Hear You’

De LP bevat haar huidige door Salvador Dali geïnspireerde single, 'Lobster Telephone'

Peggy Gou
Credit: Park Jongh Ha

Peggy Gou heeft haar debuutalbum uitgebracht via XL Recordings. Je kunt het hieronder beluisteren.

Vandaag verschijnt 'I Hear You' met haar huidige door Salvador Dali geïnspireerde single 'Lobster Telephone' – in een persbericht beschreven als "een perfecte distillatie van het soort zwoele, technicolor housemuziek waar Gou wereldwijd bekend om staat" - en haar De grote hit '(It Goes Like) Nanana' uit 2023.

De LP bevat ook haar Lenny Kravitz-samenwerking 'I Believe in Love Again', en de eerste single '1+1=11', die werd begeleid door een door Olafur Eliasson geregisseerde videoclip.

“'I Hear You' is meer dan alleen mijn debuutalbum. Het belichaamt de talloze uren van toewijding tijdens mijn reis om iets tijdloos te creëren, en is een bewijs van de kracht van luisteren, naar onszelf en naar elkaar”, zei ze.

Gou staat dit jaar op een aantal zomerfestivals, waaronder Glastonbury en Lowlands. Op 17 augustus zal ze ook haar grootste headline-show tot nu toe spelen in het Londense Gunnersbury Park.

In mei werd het eerste deel van 'Gudu & Friends', een compilatieserie van Gou's Gudu Records, aangekondigd.

Gou werd ook uitgeroepen tot 's werelds nummer 1 house DJ als onderdeel van DJ Mags Top 100 DJs 2023-poll en kwam op nummer 9 in de algemene lijst.