Skip to main content
Marissa Cetin
5 June 2024, 09:00

Nia Archives geeft een rave in de trein naar Glastonbury Festival

"Nooit gedacht dat ik in een rijtuig zou DJ'en, maar ik heb zoveel zin om het feest te beginnen met ravers in de Uber-trein"

Uber trein

Nia Archives treedt later deze maand op in de trein op weg naar Glastonbury Festival.

De Britse junglist, die ook op Glastonbury zal optreden, zal op 26 juni een rave leiden in een trein op weg naar het nabijgelegen station Castle Cary, vertrekkend vanuit Paddington in Londen. De Great Western Rail-trein zal voor het optreden worden uitgerust met een op maat gemaakte geluids- en lichtinstallatie.

"Het is zo druk om terug te gaan naar mijn favoriete plek op aarde, Glastonbury!!", aldus Nia Archives in een persverklaring. "Nooit gedacht dat ik in een rijtuig zou DJ'en, maar ik ben zó opgewonden om het feest te beginnen met ravers in de Uber-trein".

Nia Archives bracht afgelopen april haar debuutalbum 'Silence Is Loud' uit, met de singles 'Unfinished Business', 'Crowded Roomz', 'So Tell Me...' en 'Forbidden Feelingz'. Bekijk hier het coverinterview van Christine Ochefu uit december 2023 met de ster.

Glastonbury 2024 vindt plaats van 26 tot en met 30 juni op Worthy Farm. De line-up bestaat uit Faithless, Orbital, Disclosure, Joy Orbison, Charli XCX, Shygirl, Manara, Raji Rags, Angel D'Lite, Honey Dijon, Eliza Rose, OK Williams en meer.

Hier vindt u meer informatie over de ravetrein van Nia Archives en hoe u kunt meedoen aan de wedstrijd voor een gratis plek.