Skip to main content
Sarah Ottow
5 December 2023, 7 PM

Eerste deel line-up hard techno festival XXL MALTA is bekend

De teams achter XXL MALTA (Teletech en The Warehouse Project) hebben hun stoutste techno-dromen waargemaakt

Credit: Anthony Mooney
Credit: Anthony Mooney

Eindelijk is het zover - XXL MALTA staat op het punt werkelijkheid te worden. Van 24 tot 26 mei 2024 strijkt het festival neer op het zonnige eiland Malta, met een line-up vol met de grootste en beste (hard) techno acts.

Na een zeer succesvol XXL-evenement onlangs in Manchester, hebben de teams achter XXL MALTA (Teletech en The Warehouse Project) hun stoutste techno-dromen waargemaakt. 

XXL MALTA biedt hard techno liefhebbers van over de hele wereld een zeldzame kans om samen te komen op het zand, onder de stralende zon, op een droomlocatie die de XXL experience naar een hoger niveau tilt. Met de bekende reputatie van XXL voor het organiseren van evenementen zonder compromissen op het gebied van productie, kunnen fans verwachten dat de organisatie tot het uiterste zal gaan om een onvergetelijk festival neer te zetten, inclusief de indrukwekkende hard techno line-up.

Onder de eerder bevestigde namen bevonden zich al: AZYR, BIIA, BLK., CERA KHIN, DJSTINGRAY, HANNAH LAING, KETTAMA, KOBOSIL, KLANGKUENSTLER, PARTIBOI69, REBEKAH en SARA LANDRY. In het eerste kwartaal van 2024 nog vele andere grote namen aan deze indrukwekkende lijst toegevoegd.

Met maar liefst vijf verschillende podia, waaronder Malta's iconische Fort St Elmo, heeft de organisatie ook aangekondigd dat er meerdere bootfeesten zullen plaatsvinden tijdens het driedaagse evenement. 

Klik hier voor de website en tickets.