Skip to main content
April Clare Welsh
27 July 2023, 14:17

AIAIAI kondigt nieuwe lichtgewicht DJ-hoofdtelefoon aan

De nieuwe XE-lijn van het Deense merk is "veelzijdiger, cross-functioneel" en weegt slechts 168 gram

AiAiAi

AIAIAI heeft een nieuwe lijn lichtgewicht DJ-hoofdtelefoons aangekondigd, de TMA-2 DJ XE.

De hoofdtelefoon is een update van het populaire TMA-2 DJ-model van het merk - dat voor het eerst werd ontwikkeld in 2015 - maar met meer focus op "flexibiliteit, mobiliteit en veelzijdigheid".

Met een gewicht van slechts 168 g is de XE-lijn gemaakt van hetzelfde TMA-2 modulaire hoofdtelefoonsysteem dat verwisselbare componenten biedt, van milieuvriendelijke oorkussens tot luidsprekereenheden.

"Het proces van muziek maken is vandaag dynamischer dan ooit. Makers eisen om inspiratie na te streven waar en wanneer het ook toeslaat. Onze XE-lijn is hiervoor ontworpen - veelzijdiger, crossfunctioneel en lichtgewicht - klaar voor elk scenario", zegt AIAIAI-oprichter Frederik Jørgensen.

De TMA-2 DJ XE hoofdtelefoon kost €180. Probeer ze uit en ontdek hier meer.

AIAIAI bestrijdt elektronisch afval door de lancering van initiatieven, waaronder een programma voor het refurbishen van hoofdtelefoons, Remixed, en hun Headphones for Life-initiatief. Met dit laatste kunt u een TMA-1- of TMA-2-hoofdtelefoon of -componenten van het Deense audiobedrijf inruilen, ongeacht wanneer u het product hebt gekocht. In ruil daarvoor krijgt u krediet voor uw volgende AIAIAI-aankoop.