Skip to main content
Sarah Ottow
10 May 2024, 19:00

Win een optreden op Tomorrowland 2024

Je kunt een mixtape indienen en maak kans om te draaien tijdens het evenement in juli

tomorrowland

Tomorrowland heeft een wedstrijd gelanceerd om één gelukkige winnaar de kans te geven om dit jaar op het festival te spelen.

De Online Tomorrowland DJ & Producing Academy, het educatieve platform dat beginnende en gevorderde DJ's en producers de kans geeft om hun carrière naar een hoger niveau te tillen, houdt toezicht op de competitie, waarbij mensen worden uitgenodigd een mixtape in te zenden om mee te doen.

De competitie loopt tot 20 juni en de winnaar – die in juli de 20e jubileumeditie van het festival zal spelen – zal kort daarna bekend worden gemaakt.

Lees hier meer over de online academie van Tomorrowland en dien je mixtape in om mee te doen aan de wedstrijd.

Tomorrowland vindt dit jaar plaats in de weekenden van 19 tot 21 en 26 tot 28 juli. De volledige line-up voor het evenement van 2024 werd eerder deze week bekendgemaakt.

Het festival van 2024 draait om het thema 'LIFE' van dit jaar, dat is aangekondigd als de prequel op het thema 'Elixir Of Life' uit 2016. Het 'LIFE'-concept neemt de aanwezigen mee "terug naar een levendig tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, wanneer de samenstand van de twee manen op het punt staat te gebeuren", aldus de organisatoren.