Skip to main content
Sarah Ottow
8 May 2024, 13:00

Volledige line-up voor Tomorrowland 2024 aangekondigd

Nieuwe toevoegingen aan het 20-jarig jubileum line-up zijn onder meer Gryffin, horsegiirL, DJ Diesel en meer

Tomorrowland

Tomorrowland heeft de line-up voor de 20e jubileumeditie compleet gemaakt.

Tijdens de weekenden van 19-21 en 26-28 juli keert het festival terug naar de Belgische stad Boom en zullen tijdens de komende editie meer dan 800 artiesten optreden op 16 podia. Nieuwe toevoegingen aan de line-up zijn onder meer Afshin Momadi, Shaquille O’Neal als DJ Diesel, Gryffin, horsegiirL, Odymel, PARISI (live), Sasson b2b Rivo en SONA.

Ze sluiten zich aan bij eerder aangekondigde artiesten, waaronder Armin van Buuren, Amelie Lens, Bonobo B2B Dixon, ACRAZE, David Guetta, ANNA, Vintage Culture, Tale Of Us, Amber Broos, ANYMA, Keinemusik, Dimitri Vegas & Like Mike, Solomun B2B Four Tet, Zweeds Huismaffia, en nog veel, veel meer.

Het festival van 2024 zal draaien rond het thema ‘LIFE’ van dit jaar, dat is aangekondigd als de prequel op het thema ‘Elixir Of Life’ uit 2016. Het ‘LIFE’-concept neemt de aanwezigen mee “terug naar een levendig tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, wanneer de samenstand van de twee manen op het punt staat te gebeuren”, aldus de organisatoren.

Het festival heeft ook verschillende groene initiatieven aangekondigd voor de editie van 2024, waaronder een Europese nachtslaaptrein – omgedoopt tot de ‘Trein van Amicorum’ – die festivalgangers uit Praag en Berlijn naar België zal brengen.

Tickets voor Tomorrowland 2024 waren in februari binnen één dag uitverkocht en de 200.000 voorverkooptickets waren binnen 27 minuten uitverkocht.

Bekijk hieronder de volledige line-up en weekendsplits voor Tomorrowland 2024.

Lezers van DJ Mag verkozen Tomorrowland tot het nummer 1 festival ter wereld in de jaarlijkse poll van 2023.