Skip to main content
Sarah Ottow
3 July 2023, 08:08

Met ruim 100 acts is de line-up voor Solar Weekend 2023 bekend

Techno- en house programmering dikker en harder dan ooit

Solar Festival

SOLAR heeft in één keer de volledige line-up van meer dan 100 acts bekend gemaakt. Met namen als The Opposites, Klangkuenstler, De Jeugd van Tegenwoordig en 999999999 (nine times nine) laten ze er geen gras over groeien. 

De line-up van SOLAR is officieel compleet. Met meer dan 100 acts laat SOLAR weten dat de programmering voor het festival in Roermond rond is. Onder meer zullen The Opposites, Klangkuenstler, Nico Moreno, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux en Sunnery James & Ryan Marciano optreden. FeestDJRuud, een boegbeeld van SOLAR, zal weer zijn eigen stage ‘De Festatie’ hosten. Ze zullen focussen op humor, lichtzinnige onzin en vooral feest. Heb je wel eens geluisterd naar Gladde Paling en Vieze Asbak? Wil je dit live zien? Ga vooral even langs.

Los van de mainstage, waar hiphop legendes zoals The Opposites en De Jeugd van Tegenwoordig samenkomen met house grootmeesters Sunnery James & Ryan Marciano, zal de Techno Tent dit jaar bijzonder hard knallen. Hier kan je onder andere 999999999, Klangkuenstler, Nico Moreno en Trym live zien. Het tempo wordt hoog, en de energie nog hoger.

Ook de House of House belooft veel goeds te worden met bijvoorbeeld het bekende gezicht La Fuente, of het vieren van 20 jaar Housequake. Bassjackers en Tony Junior zullen ook in de House zijn.

In de Roermoney Beachclub, misschien wel de meest Bourgondische stage van SOLAR, zullen namen zoals Jonna Fraser, Poke, Bokoesam, Waxfield en Idaly verschijnen. 

Los van deze stages doet SOLAR aan een gezonde dosis randprogrammering. Stay tuned voor meer info.

SOLAR is, en wordt, een gigantisch feest. Van vroeg beginnen met waardige acts op de camping tot langzaam afdruipen vanuit het terrein, SOLAR doet precies wat je wil dat het doet.

Kaarten zijn hier te koop.