Skip to main content
Sarah Ottow
6 July 2023, 19:33

TRYM Festival coming up

 10.000 ravers en een energieke, harde techno line-up

FYM

Over iets minder dan een maand vindt TRYM Festival plaats in Breepark Breda. Een festival dedicated aan één van de meest besproken en geliefde techno dj's op dit moment: Trym. Trym zijn eerste eigen festival wordt door de Arnhemse Free Your Mind georganiseerd in samenwerking met Hard Harder Hardst en Oostkust.

Met een capaciteit van 10.000 ravers en een energieke, passende, harde line-up. Met namen zoals Alignment, Fatima Hajji en Basswell is dit een unieke kans om de sounds uit het hardtechno en techno genre te ervaren. Naast de mainstage, waar Trym zal afsluiten met een speciale audiovisuele show, is er een tweede stage die gehost wordt door Hard Harder Hardst. Deze Belgische organisatie staat bekend om hun industriële hardtechno rave concept waarmee ze jaarlijks evenementen op zijn kop zetten. Geniet van de zon in de open air stage of zoek de schaduw op in een grote tent, beide stages zijn voorzien van kwaliteit zoals je van Free Your Mind gewend bent.

Ook kunnen bezoekers tijdens het evenement gebruikmaken van een pendelbus die ze van Breda Centraal naar Breepark brengt tegen een lage prijs. Deze tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de Free Your Mind website