Skip to main content
News

MOGA Essaouira onthult eerste namen voor editie 2023

Het festival is terug in Essaouira voor een 5e editie in zijn geboorteland

Moga Festival

van 4 tot 8 oktober. Tussen het Sofitel Essaouira Mogador Golf Hotel & Spa, dat het IN-programma zal hosten, en de hele stad Essaouira, die het toneel zal zijn van het OFF-programma, keert MOGA terug met een nieuw programma dat nu deel uitmaakt van zijn DNA en muziek, wellness, kunst, gesprekken en meer combineert.

De eerste artiesten van het festival die in het Sofitel zullen spelen zijn onder andere A Guy Called Gerald, Gene On Earth, Guedra Guedra, Jayda G, Fumiya Tanaka, Malika, Margaret Dygas, Maayan Nidam, Peach, Maurice Fulton, Quest, Portable, Rhadoo, Oceanvs Orientalis, Prins Thomas en meer. Na het groeiende succes van de Portugese editie die plaatsvond van 31 mei tot 4 juni en bijna 15.000 mensen samenbracht (vergeleken met 10.000 in 2022) op de stranden van Costa da Caparica, bereidt MOGA Essaouira zich voor om opnieuw 16.000 festivalgangers te verwelkomen gedurende 5 dagen van over de hele wereld.

Op 4 en 5 oktober organiseert Essaouira een tweedaags OFF-programma in verschillende Souiri-vestigingen, bestaande uit workshops, yogalessen en concerten in La Sqala. Op vrijdag 6 oktober, zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober organiseert het Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa opnieuw het driedaagse festival met niet minder dan 5 podia verspreid over het terrein en een line-up die Marokkaanse, Portugese en internationale artiesten combineert.

Bekijk hier de aftermovie van 2022