Skip to main content
Jack Ramage
19 September 2023, 5 PM

Fatboy Slim kondigt 25ste jubileumeditie van 'You've Come A Long Way, Baby' aan

De heruitgave bevat het originele boekje en een gesigneerde albumhoesafdruk

Fatboy Slim 25 jaar

Fatboy Slim heeft de release aangekondigd van een 25-jarige heruitgave van 'You've Come A Long Way, Baby' via Skint / Astralwerks. Bekijk het hieronder. 

Het album wordt uitgebracht op National Album Day, 14 oktober 2023, en is op halve snelheid geremasterd in de Abbey Road Studios om de audiokwaliteit te verbeteren. 

De heruitgave zal worden geperst op dubbel LP gatefold vinyl en zal het originele boekje van de eerste release 25 jaar geleden bevatten, evenals een gesigneerde albumhoesafdruk. 

Voor het eerst uitgebracht in 1997, werd 'You've Come a Long Way, Baby' een van de meest bepalende platen gemaakt door de legendarische DJ en producer, met vier Britse Top 10-singles, waaronder 'Right Here Right Now', 'Rockafeller Skank', 'Gangster Trippin' en 'Praise You', die naar nummer 1 in het VK gingen.

Eerder dit jaar werd een documentaire uitgezonden over zijn iconische Big Beach Boutiquee II-feest - een gratis rave op Brighton Beach die 250.000 bezoekers zag en werd nagesynchroniseerd als het "grootste openluchtfeest dat het Verenigd Koninkrijk ooit heeft gezien." 

De 25e verjaardagseditie van 'You've Come A Long Way, Baby' is vanaf 14 oktober 2023 verkrijgbaar bij retailers in het Verenigd Koninkrijk. Je kunt hier een exemplaar voor jezelf pre-orderen.