Skip to main content
Brian Coney
10 April 2024, 17:00

Coachella settijden en streaming aangekondigd

De samenwerking van het festival met YouTube biedt een multi-view-functie, waardoor fans tot vier live-optredens tegelijk kunnen bekijken

Coachella

De vaste tijden voor de Coachella van dit jaar zijn onthuld, samen met details over de livestream-ervaring van het festival.

Het Californische festival werkt opnieuw samen met YouTube en biedt een multi-view-functie, waarmee fans maximaal vier live-optredens tegelijk kunnen bekijken.

Het jaarlijkse festival, dat plaatsvindt gedurende twee weekenden van 12-14 april en 19-21 april in de Empire Polo Club Indio, biedt headliners Doja Cat, Lana Del Rey en Tyler, The Creator, evenals een reünie-optreden van No Doubt.

Andere acts zijn onder meer Justice, Gesaffelstein, Peggy Gou, Charlotte de Witte, Blur, Ice Spice, Orbital, Two Shell, Skream & Benga, ANOTR, Steve Angello van Swedish House Mafia, Bicep, Young Fathers, Carlita, the Blessed Madonna, Oneohtrix Point Never en meer.

Nu het eerste weekend van het festival op vrijdag 12 april begint, zijn de vaste tijden nu bevestigd en kunnen ze worden bekeken via de Instagram-pagina van het festival.

Vorige maand kondigde Coachella een nieuw dansmuziekpodium aan voor het festival van dit jaar, genaamd Quasar.

Weekend One-passen zijn uitverkocht, maar tickets voor Weekend Two zijn nog steeds beschikbaar. Ga voor het kopen van tickets en meer informatie naar de officiële website van het festival hier.