Skip to main content
Jack Ramage
21 March 2024, 17:00

Coachella onthult nieuwe stage, Quasar

Op het nieuwe podium zullen uitgebreide dj-sets van drie uur van verschillende acts te zien zijn

Coachella

De organisatoren van Coachella hebben een nieuw dance stage aangekondigd voor het festival van dit jaar, genaamd Quasar.

Eerder deze week onthuld op sociale media, zullen ze drie uur durende dj-sets laten zien tijdens beide weekenden van Coachella: 12 tot 14 april en 19 tot 21 april. Het podium, gepresenteerd door Goldenvoice, zal ook beschikken over "twee monolithische LED-muren" en zal zich naast de Eldorado Polo Club bevinden.

Bevestigde sets voor het podium zijn onder meer Honey Dijon en Green Velvet op 12 april, Michael Bibi de volgende dag en Jamie XX, Floating Points en Daphni die op zondag afsluiten. 

Het volgende weekend is er een dj-set van RÜFÜS DU SOL op 19 april, een zonsondergangset van Eric Prydz en Anyma op 20 april, en Diplo en Mau P die het inaugurele festival van het podium afsluiten op 21 april.

De onthulling van Quasar komt in het kielzog van wijzigingen aan het iconische Sahara-podium, dat een verandering in grootte en locatie ondergaat - nu geplaatst tussen Avenue 51 en Polo Road. 

Naast het nieuwe podium zijn er op het Californische festival ook optredens te zien van Charlotte de Witte, Justice, Steve Angello, DJ Snake, Dom Dolla en meer. 

Weekend One-passen zijn uitverkocht, maar tickets voor Weekend Two zijn nog steeds beschikbaar. Ga voor het kopen van tickets en meer informatie naar de officiële website van het festival hier.