Skip to main content
Sarah Ottow
17 April 2024, 09:00

Cafe Mambo Ibiza opent voor het 30e jaar de deuren

Met sets van de Grammy-genomineerde Chicago house-legende Felix da Housecat en de bekende Nederlandse tech-house zwaargewicht Ferreck Dawn

Mambo

Ibiza's belangrijkste zonsondergangplek Café Mambo opent zijn mijlpaal 30e verjaardagsjaar met een knaller, met sets van de Grammy-genomineerde Chicago house-legende Felix da Housecat en de bekende Nederlandse tech-house zwaargewicht Ferreck Dawn die vanaf vrijdag 19 april in stijl een nieuw decennium inluidt vanaf 18.00 uur.

De avond zal ook sets bevatten van de al lang bestaande Mambo-residents Jason Bye, Andy Baxter en Ryan McDermott – een passende manier om Mambo’s legacy te vieren.

Synoniem voor spectaculaire zonsondergangen aan de westkust en bekend vanwege het elke avond van de week organiseren van de legendarische, officiële pre-parties voor de superclubs van Ibiza, inclusief Pacha, Hï! en Amnesia, waar hun hoofdacts neerdalen in de bar, het terrasrestaurant en de iconische openbare promenade, wat zorgt voor legendarische, intieme sets.

Café Mambo was slechts een vervallen finca aan de kust van San Antonio totdat eigenaar Javier Anadon het potentieel ervan zag en het opende als een gloednieuwe bar met uitzicht op de zonsondergang, waar het door GQ al snel werd erkend als Bar Of The Year. Nu ingebed in de kennis van Ibiza, hebben mondiale muzieksterren de afgelopen dertig jaar de soundtrack van de Mambo-zonsondergang verzorgd, waaronder Fatboy Slim, Carl Cox, Sasha, Digweed, Pete Tong, Judge Jules, Swedish House Mafia en Boy George en nog veel meer.

30 jaar later is hun door een familie geleide ethos en de unieke Café Mambo-spirit nog steeds intact. Met persoonlijke optredens van 's werelds beste DJ's en heerlijk eten en cocktails tegen een achtergrond van ongeëvenaarde zonsondergangen, bereid je voor op weer een uniek zomerseizoen in Café Mambo.