Skip to main content
DJ Mag
29 August 2023, 09:00

Technics en Supreme werken samen aan een limited edition SL1200 draaitafel

De spraakmakende collab werd onthuld als onderdeel van de nieuwe FW/23-collectie van Supreme

Supreme Technics

Technics heeft een nieuwe limited edition SL1200MK7 draaitafel aangekondigd in samenwerking met streetwear merk Supreme.

De draaitafel werd op maandag (14 augustus) onthuld als onderdeel van een preview van de felbegeerde herfst / winter 2023-collectie van het label en beschikt over een kernloze direct drive-motor, trillingsdempende schotel en 78RPM-snelheid met bredere pitch-aanpassing.

De collaboratieve editie - die vanaf 17 augustus in zeer beperkte aantallen beschikbaar zal zijn - heeft een metalen Supreme-badge op de behuizing van het apparaat, evenals logo's op zowel de slipmat als de stofkap.

Andere producten met een muziekthema die in de inkomende FW/23-collectie vallen, zijn supreme x Koss PortaPro on-ear hoofdtelefoons, Supreme x Maxwell cassettebandjes en Bluetooth-luidsprekers in samenwerking met Harman Kardon.

Eerder dit jaar kondigde Technics aan dat het zijn belangrijkste SL-1500C-model een frisse look gaf met een nieuwe matwitte afwerking. "De nieuwe schone witte tint onderstreept de pure en simplistische esthetiek van de SL-1500C, waarbij alleen de meest noodzakelijke operationele elementen worden gebruikt die nodig zijn op een draaitafel," zei Frank Balzuweit, productmanager van Technics.

Lees hier meer over de nieuwe Technics/Supreme SL1200 platenspeler.