Skip to main content
Christian Eede
23 November 2023, 9 AM

Calvin Harris en Eliza Rose delen gezamenlijke single, 'Body Moving'

De samenwerking kwam tot stand na een uitwisseling van DM's tussen de twee artiesten vorig jaar

Eliza x Calvin - Music Video Shoot.jpg

Calvin Harris en Eliza Rose hebben een nieuwe gezamenlijke single uitgebracht, 'Body Moving'.

Het is de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken, het nummer kwam tot stand nadat ze vorig jaar DM's uitwisselden op sociale media na de release van Rose's nummer 1-single met Interplanetary Criminal, 'B.O.T.A (Baddest Of Them All)'. Er volgden enkele studiosessies en nadat Rose zich afgelopen zomer bij Harris voegde tijdens een show op Ushuaîa Ibiza, kwamen ze overeen om de samenwerking af te ronden en uit te brengen.

"Mijn doel was om een nummer te maken dat de essentie van de zomer vastlegt en tegelijkertijd de dansvloeren in vuur en vlam zet", zei Rose. "De sfeer met Calvin was fantastisch. Nuchterder kon hij niet zijn. Het was een eer om samen te werken met een van de beste producers ter wereld!

"Het is iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. We hebben iets gecreëerd waarvan ik geloof dat het onze twee identiteiten echt heeft gecombineerd tot iets unieks en ook een afspiegeling is van ons eigen persoonlijke werk."

Luister hieronder naar 'Body Moving'.

De nieuwe snit volgt op Rose's recente single 'Take You There', die in september werd uitgebracht, en Harris trance-beïnvloede samenwerking met Ellie Goulding, 'Miracle'.

Harris stond ondertussen onlangs op de 12e plaats in onze Top 100 DJ's-poll voor 2023.