Skip to main content
Declan McGlynn
2 February 2024, 17:00

Void Acoustics introduceert nieuwe KROME speakers en monitoren

Het high-end audiobedrijf heeft zijn nieuwste metalen conussen onthuld

Void Acoustics Khrome Press Image (2).jpg

Void Acoustics heeft een nieuwe reeks metalen luidsprekers onthuld, genaamd KROME.

De originele chromen luidsprekers van het high-end bedrijf voor club- en locatie-installatie werden voor het eerst geïntroduceerd in 2016 en ontworpen als een op maat gemaakte pasvorm voor KOR in Shanghai en Taipei, maar het nieuwe KROME-assortiment is een update van die kegels - waarbij VOID beweerde dat het nieuwe assortiment een antwoord was op de "vraag van de klant". 

Elke KROME-luidspreker is gemaakt van glasvezel en kan worden aangepast met een selectie van kleuren, waaronder zwart, goud en zilver. De luidsprekers zijn ook compatibel met de bestaande audiosystemen van VOID, waaronder de Air, Nexus en de Incubus. 

Na de oorspronkelijke onthulling van het nieuwe assortiment op de beurs ISE, zei Rog Mogale, mede-oprichter van Void Acoustics: "We zijn ongelooflijk trots om onze KROME-oppervlakteafwerking op ISE te onthullen. De aanpak van Void is altijd geweest om uitzonderlijke audio-oplossingen te bieden die net zo verbluffend zijn voor het oog als voor het oor. We kijken uit naar de reacties van de bezoekers op deze opvallende finish op onze stand."

Er zijn nog geen details over een releasedatum. U kunt meer te weten komen over het nieuwe KOME-assortiment van Void op hun website