Skip to main content
Christian Eede
10 July 2024, 12:41

Sara Landry brengt nieuwe single 'Prisoner' uit met Alex Farrell

Het is de tweede track die wordt gedeeld van haar aankomende debuutalbum

Sara Landry
@sammneil.photo

Sara Landry heeft een nieuwe single uitgebracht in samenwerking met Alex Farrell.

'Prisoner' is de tweede track die wordt gereleased van het aankomende debuutalbum van de hard techno-ster, na 'Heaven' met ALT8. Verdere details over het album moeten nog worden bekendgemaakt. Het album wordt uitgebracht via haar eigen label HEKATE.

'Prisoner' ontstond naar verluidt uit een tekstbericht dat Landry naar Farrell stuurde toen hij eind vorig jaar in haar thuisbasis Amsterdam arriveerde. De twee gingen direct de studio in en besloten om volledig spontaan te werken. De track was klaar tegen de tijd dat Farrell die avond optrad op de techno-rave Verknipt, waar hij het nummer tijdens zijn set draaide.

Over de track zei Landry: "Alex is momenteel een van mijn favoriete producers en een regelmatige verschijning op HEKATE, dus toen het tijd was om te beslissen met welke artiesten ik wilde samenwerken voor mijn aankomende samenwerkingsalbum, was het voor mij vanzelfsprekend om iets met hem te maken. 'Prisoner' is een knaller van een track die perfect is voor een piekmoment in een set, en het heeft onlangs het dak eraf geblazen in een aantal clubs waar ik heb gedraaid. Je kunt echt onze beide productiestijlen in deze track horen. Het is de ideale opvolger van 'Heaven' om de vibe te laten zien van wat je kunt verwachten van de rest van het album."

Hieronder kun je luisteren naar 'Prisoner', dat volgt op de eerdere track 'Heaven'.

Lees hier het artikel van DJ Mag North America uit april 2024 over Landry.

Play Video