Skip to main content
DJ Mag
1 July 2023, 15:36

Peggy Gou komt naar Onder De Radar Festival

Haar tweede bevestigde festival in Nederland tot nu toe

Peggy Gou

Ze wordt gezien als één van de meest succesvolle DJs op aarde en is een boegbeeld geworden voor iedereen die van elektronische muziek houdt: de status van de Koreaanse superster Peggy Gou is amper bij te benen. En zaterdag 26 augustus komt ze naar Onder De Radar Festival 2023 in Enschede.

Haar bijna 2 miljoen maandelijkse luisteraars en haar bijna 3 miljoen volgers zijn slechts een indicatie van haar mateloze populariteit, welke in een absurde stroomversnelling is gekomen sinds haar doorbraak-single ‘It Makes You Forget’.

Mede dankzij haar flamboyante verschijning is Peggy Gou een graag geziene gast op de meest toonaangevende festivals en grootste magazines van over de hele wereld geworden. Niet zo vreemd, nadat ze met haar tweede hit, ‘Starry Night’, haar plek in de geschiedenisboeken definitief veroverde. Bovendien leverde het haar samenwerkingen op met muzikale grootheden als Kylie Minogue en Lenny Kravitz. Het starten van haar eigen label en fashion line én het uitdragen van deze unieke stijl en visie, maakten van haar vervolgens een echte celebrity.

Met Onder De Radar als haar tweede bevestigde festival in Nederland tot nu toe, belooft 26 augustus een bijzondere dag te worden. Want ook de locatie van Onder De Radar Festival is allesbehalve normaal: een verlaten Vliegbasis! Te midden van bunkers, F16-shelters, barakken en een nog operationele (!) radartoren komen 15.000 festivalbezoekers bijeen voor het allerbeste uit de techno, house en electro scene.

Check hier de volledige line-up, tickets en meer.

Play Video