Skip to main content
Sarah Ottow
19 July 2023, 13:46

Nicole Moudaber keert terug naar New York voor een unieke, all-nighter in combinatie met meeslepende visuals

Ze zal een van de eerste dj's zijn die draait in deze droomlocatie; ArtsDistrict Brooklyn NY

Nicole_Moudaber_Press

De technogodin zal haar verkenning van het digitale voortzetten met een transcendentale productie die is ontworpen om kijkers naar een andere dimensie te brengen. De DJ, producer, labeleigenaar en visionair werkte samen met Cinetica in Mexico-Stad om een 3D-wereld en avatar te creëren die de kracht van het vrouwelijke verdedigt.

De avatar zal Nicole's eigen bewegingen nabootsen om een bovenmenselijke, niet te stoppen vrouwelijke kracht weer te geven. Geïnspireerd door de oude Griekse mythologie naast de toekomstgerichte wereld van sci-fi, nemen de animatie en avatar het publiek mee op een reis naar een tijd en plaats waar vrouwen oppermachtig zijn en de eeuwenoude vraag van "wat betekent het om een vrouw te zijn?" voor heel even overbodig maakt. 

ArtsDistrict, een van 's werelds meest vooruitstrevende meeslepende locaties, zal de perfecte locatie zijn voor wat Nicole's meest geavanceerde liveshow tot nu toe zal zijn. Met 360-graden projectietechnologie en audiovisuele technologie van wereldklasse is dit een evenement dat niet te missen is. 

Play Video