Skip to main content
Sarah Ottow
7 December 2023, 1 PM

Miss Melera brengt 'Jade' uit vooruitlopend op all nighter in Paradiso Amsterdam

Vrijdag 15 december tijdens Colourizon Amsterdam 2023

Miss Melera
Credit: Rose Photography

De Nederlandse producer Miss Melera trekt luisteraars mee in haar mystieke melodische wereld en levert een boeiende originele productie af met de titel Jade. Uitgebracht als onderdeel van de Balance Music 032-compilatie, samengesteld door de Spaanse artiest Henry Saiz - Jade is nu uit op Balance Music. Luister de track hier.

Na het succes van hun tienjarig jubileumevenement vorig jaar, neemt Miss Melera op vrijdag 15 december de iconische Amsterdamse kerklocatie Paradiso over voor Colourizon Amsterdam 2023. Miss Melera trakteerde de aanwezigen op een betoverende zeven uur durende set tijdens de eerste Colourizon Beach Edition in augustus en speelt de hele nacht in Paradiso en duikt diep in de kern van haar melodieuze soundscape. Om een glimp op te vangen van wat je te wachten staat, stem je hier af op de nieuwste aflevering van Colourizon. Early bird tickets zijn uitverkocht en reguliere tickets verkopen snel, dus zorg ervoor dat je je ticket hier bemachtigt.

In het afgelopen decennium heeft de Amsterdamse producer Miss Melera de essentie van traditionele genres geabsorbeerd en hun vezels verdraaid tot een sonisch tapijt dat fris, tijdloos en volledig individueel is. Ze benadert elk optreden en elke release op ware Miss Melera-manier en heeft het publiek over de hele wereld geboeid met haar authenticiteit en gratie. Toen ze in 2012 haar Colourizon-radioshow lanceerde, kreeg het snel steun van fans over de hele wereld en groeide het uit van een maandelijkse radioshow tot een wereldwijd bekend evenement. Met het succes van haar Colourizon-concept begon ze dichtbij en ver weg te touren en trad ze op op iconische locaties en festivals in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Haar etherische creaties hebben een thuis gevonden op een reeks prominente imprints, zoals DAYS like NIGHTS, Einmusika, Parquet Recordings, Purified Records en Warung Recordings. Miss Melera is een constant licht in de elektronische muziekscene en blijft haar visie en sonische magie met de wereld delen.