Skip to main content
Christian Eede
28 December 2023, 21:00

DJ Tennis lanceert kookshow, Munchietown

De DJ heeft ervaring met het creëren van culinaire ervaringen en heeft een restaurant gehad en speciale kookevenementen georganiseerd in Amsterdam, Miami en Londen

DJ Tennis

DJ Tennis heeft een nieuwe kookshow gelanceerd, Munchietown.

In de webserie, die beschikbaar zal zijn op YouTube, Instagram en TikTok, zal de Italiaanse dj en producer zijn ervaringen uit het verleden gebruiken als een toegewijde fijnproever, die een restaurant heeft gehad en speciale kookevenementen heeft georganiseerd op Amsterdam Dance Event, Miami Music Week en in Londen.

DJ Tennis wordt vergezeld door co-host Paul Delrez, een veelgeprezen chef-kok en persoonlijkheid op sociale media die bekend staat om zijn merk Hot Regressive Cuisine. Traumer en de Parijse restauranthouder Simon Auscher zullen zich ook bij hen voegen voor respectievelijk de tweede en derde aflevering, terwijl Seth Troxler als gast is opgesloten voor een latere show.

Elke aflevering duurt een minuut en is op maat gemaakt voor sociale media en "belooft een boeiende samensmelting van boeiende gesprekken en culinaire finesse", aldus een persbericht.

De eerste aflevering is nu beschikbaar, de tweede volgt op 26 december. Latere edities zullen in 2024 debuteren.

Bekijk hieronder een teaser van de eerste aflevering.

DJ Tennis presenteerde onlangs een reeks radioshows voor BBC Radio 1 als onderdeel van het Residency-programma.