Skip to main content
DJ Mag
28 June 2023, 11 AM

DJ Mag herlanceert DJ Mag NL als digitaal platform

De nieuwe website zal in juli 2023 live gaan
 

DJMAG.NL Coming Soon

De officiële Nederlandse versie van DJ Mag zal terugkomen als digitaal en sociaal platform dat zich bezighoudt met nieuws omtrent de beste dance muziek in Nederland en daar voorbij.

Het nieuwe DJ Mag NL platform wordt centraal geregeld vanuit Thrust Publishing Ltd, in tegenstelling tot een Nederlandse uitgever zoals voorheen. Thrust Publishing Ltd is onder andere verantwoordelijk voor de overkoepelende en wereldwijde editie van DJ Mag, DJ Mag UK, en daarnaast ook verantwoordelijk voor DJ Mag North America, DJ Mag Ibiza, DJ Mag Croatia en DJ Mag China.

Het Nederlands team, geleid door de voormalige hoofdredactrice van DJ Mag NL Sarah Ottow, zal volledig ondersteund worden in deze taak door DJ Mag’s centrale team uit Engeland.

Over de opstart van DJ Mag NL zei Sarah Ottow het volgende: “Terugkomen bij DJ Mag NL als editor voelt als thuiskomen. Ik houd van de scene en voel me vereerd er weer een onderdeel van te zijn.”

Met een focus op het laatste en belangrijkste nieuws zal DJ Mag NL voor het eerst sinds 2018 weer de relevante informatie omtrent dance muziek en het nachtleven aan het Nederlands-sprekende publiek brengen. 

Simon Kelly, head of digital van DJ Mag, voegt toe: “Nederland is een van de belangrijkste landen voor DJ Mag omdat het verantwoordelijk is voor een groot deel van onze digitale betrokkenheid op onze wereldwijde platforms en Top 100 polls. Daarom ben ik zo enthousiast dat we eindelijk weer een Nederlandstalige versie van DJ Mag kunnen aanbieden. We kunnen niet wachten het platform te gebruiken om de rijkdom van de Nederlandse dance scene meer te belichten.”

Volg DJ Mag NL op instagram