Skip to main content
Sarah Ottow
4 February 2024, 2 PM

De iconische Epic Pool Parties-serie keert in 2024 terug naar het luxueuze Sagamore-hotel op South Beach

Met headliners als ANOTR, Hot Since 82, Danny Tenaglia en nog veel meer

Ultra Miami

Dit jaar zijn er vijf kansen om onvergetelijke en zonovergoten muzikale herinneringen te maken van 20 - 24 maart 2024 met wereldberoemde merken; DJ Mag met ANOTR, Knee Deep In Miami met Hot Since 82 plus speciale gasten, Defected, Glitterbox en Danny Tenaglia allemaal klaar om te hosten en meer grote line-ups worden binnenkort onthuld.

Ook in 2024 zijn de merken die de poolparty-serie overnemen het beste van het beste en de week wordt gepresenteerd in samenwerking met DJ Mag, die ook op woensdag met ANOTR hun eigen feest aftrappen. Dit smaakmakende duo is altijd op zoek naar nieuwe ideeën in de scene, omdat ze putten uit een breed scala aan materialen om hun eigen unieke geluid te koken. Het Nederlandse duo neemt het nu mee naar 's werelds beste podia en heeft ook hun eigen gerespecteerde No Art-merk gevestigd als een van de beste.

De donderdag is voor Defected. Het is een merk dat al meer dan 25 jaar voorop loopt met baanbrekende mix-cd's, zijn eigen magische festivals over de hele wereld en een gecultiveerde mix van originele pioniers en roodgloeiende new school-talenten die allemaal de muziek verzorgen. 

De gastheer van vrijdag is het cult house label Knee Deep In Sound. Wereldwijd bekend en hitparade Hot Since 82 leidt de procedure en brengt het frisse huis en de technologie in het spel met zich mee en naast zijn betoverende selecties zal er een mix zijn van goede labelvrienden en -medewerkers. 

Zaterdag is een dancemuzieklegende de headliner met ook zeer speciale gasten die zich bij hem voegen. Danny Tenaglia is een New Yorkse kingpin, beroemd om zijn lange en kronkelende sets en vaardigheden van het volgende niveau op de decks. 

Last but not least op zondag is het beroemde kleurrijke en levendige house- en discofeest Glitterbox het overnemen met een super line-up die de soundtrack zal zijn van het altijd historische slotfeest. Het is een merk dat draait om de originele old school waarden van dansmuziek - gemeenschap, acceptabele en veilige dansen voor mensen van alle geslachten, rassen en seksualiteiten om samen te komen als één.  

Meer info via deze link.