Skip to main content
Martin Guttridge-Hewitt
14 November 2023, 13:00

The Chemical Brothers delen videoclip voor 'Goodbye' en Erol Alkan remix

Afkomstig van het veelgeprezen album 'For That Beautiful Feeling'

Chemical Brothers No Reason

The Chemical Brothers hebben een nieuwe videoclip gedeeld bij de single 'Goodbye'. Je kunt het filmpje hieronder bekijken. 

Het nummer is het laatste nummer van het veelgeprezen album van het duo, 'For That Beautiful Feeling', dat in september uitkwam. De clip zelf werd geregisseerd door Smith & Lyall, de visuele medewerkers van de Chems, en weerspiegelt de verhoogde emotionele kwaliteiten van de muziek en teksten. In het kielzog van eerdere singles, waaronder 'Live Again' en 'No Reason', die beide ook op het nieuwe album verschijnen, landt de video op hetzelfde moment als een Erol Alkan-herwerking van het nummer, die je ook hieronder kunt horen.

Afgelopen weekend sloten The Chemical Brothers een Britse arenatour ter ondersteuning van de nieuwe LP af met een optreden in The O2 in Londen. Hun laatste show van het jaar vindt plaats als onderdeel van het Corona Capital 2023-festival in Mexico-Stad op 19 november. Volgende maand verschijnen ze op een 'In Conversation'-evenement in het centrum van Londen, waar ze praten over hun nieuwe biografie, 'Paused In Cosmic Reflection'. 

In februari gaat het paar - Ed Simons en Tom Rowlands - naar Japan, Nieuw-Zeeland en Australië voor meer data.  Eerder dit jaar behoorden ze tot de vele spraakmakende acts die Noord-Amerikaanse shows terugtrokken vanwege stijgende kosten. In een gesprek met het tijdschrift Billboard in september legden ze uit dat de overheadkosten betekenen dat de regio "op dit moment niet echt levensvatbaar is".

Play Video
Play Video