Skip to main content
Sarah Ottow
16 April 2024, 21:00

Win deze zomer een DJ-set in Ushuaïa Ibiza via ANTS

De prijs omvat ook de allernieuwste DJ-apparatuur, loopbaanondersteuning op maat en meer

ants Ushuaia

ANTS heeft een wedstrijd aangekondigd om deze zomer een DJ-set op Ushuaïa Ibiza te winnen, evenals een loopbaanmentorschap en meer.

Nadat de doorbraaksterren Us Two vorig jaar via de call-out werden gekroond, is de wereldwijd bekende evenementenserie, het paradepaardje van Ushuaïa, opnieuw op zoek gegaan naar de volgende generatie DJ-talent.

Het ANTS: Next Gen Artist Program biedt aspirant-dj's opnieuw de kans om op te treden op een van de meest iconische locaties op het Witte Eiland, Ushuaïa Ibiza. Geselecteerde deelnemers zullen profiteren van mentorschap door experts uit de industrie en begeleiding van een panel van gewaardeerde figuren, waaronder Yann Pissenem (oprichter en CEO van Ushuaïa Entertainment) en gevestigde ANTS-stamgasten, waaronder Andrea Oliva, Chelina Manuhutu, Francisco Allendes en SYREETA.

De winnaar van het programma krijgt een felbegeerde DJ-set op het hoofdpodium van Ushuaïa Ibiza. Naast het optreden ontvangt de winnaar exclusieve extraatjes, waaronder een DJ-set op de Ibiza Sonica-radio, praktische muziekervaringen en -training, geavanceerde DJ-apparatuur en op maat gemaakte carrièreondersteuning om hun traject in de industrie naar een hoger niveau te tillen.

In een verklaring zei Us Two: “Het winnen van de ANTS NEXT GEN-wedstrijd heeft de zaken voor ons echt veranderd. Spelen bij Ushuaïa Ibiza was een droom die uitkwam en de steun die we kregen van het ANTS-team was geweldig. Ons advies voor je inzending is om origineel en trouw aan je geluid te zijn! Tot ziens bij Ushuaïa Ibiza!”

Om kans te maken op de prijs moeten deelnemers vóór 1 mei middernacht een mix van 30 minuten indienen. DJ's die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen hier richtlijnen voor inzendingen en verdere details vinden.