Video | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music Video | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Video

 • DJ Mag NL #30 - Radical Redemption

  dinsdag, 20 december 2016
  De laatste editie van 2016 is out now! Met Radical Redemption op de cover, terugblik op het dancejaar 2016, Oliver Heldens in Londen, Thunderdome Die Hard Day II and many more.

  Meer.>>

 • Birds dancing part 2

  vrijdag, 16 december 2016

  Op Facebook zag je al deel 1, hier vind je deel 2 van de dansende vogels! HI-LA-RISCH! 

  Meer.>>

 • SICK INDIVIDUALS: Nieuwe muziek en de hoogtepunten van 2017

  vrijdag, 16 december 2016

  Het was een schitterend jaar voor SICK INDIVIDUALS, de heren hadden een prachtige zomer en ontzettend veel nieuwe muziek. Ook zijn ze in landen geweest waar ze nog nooit geweest waren.

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #28 - Decibel Special

  dinsdag, 20 september 2016
  Editie 28 bestaat weer uit twee specials! Naast de ADE Special ontvang je de Decibel Outdoor Special helemaal gratis. Hierin vind je een uitgebreid verslag van Decibel Outdoor 2016, ontdek je de memorabele momenten van 15 jaar Decibel, lees je over de artiesten, stages en nog véél meer.

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #28 - ADE Special

  dinsdag, 20 september 2016
  Yes! Editie 28 is weer een hele bijzondere editie. In deze ADE Special lees je over de supermuzikale geeks Richie Hawtin & Andy Rigby-Jones, welke artiesten je zeker moet spotten tijdens ADE, waarom je Hard Dance Event niet mag missen en wat er te doen is op de ADE Playground.

  Meer.>>

 • Interview met Requiem

  donderdag, 8 september 2016
  Een van de grote talenten in de raw hardstyle is Requiem! Tijd om hem eens aan de tand te voelen. Hoe komt hij bijvoorbeeld aan die mooie naam? Fan van klassieke muziek?  

  Meer.>>

 • Interview met Jay Hardway

  donderdag, 8 september 2016
  Wij spraken Jay Hardway over waar de inspiratie van al die nieuwe 'spacey' tracks vandaan komt! Dat deden wij op Essential Festival! 

  Meer.>>

 • DJ Mag NL was Op Essential Festival en ontmoette Radical Redemption!

  dinsdag, 6 september 2016

  Op Essential Festival in Heerlem, sprak DJ Mag NL ook met Joey a.k.a. Radical Redemption. Hij vertelt over wat voor beest hij in de studio is en wat we kunnen verwachten van Militant Mayhem. 

  Meer.>>

 • DJ Mag NL was op Essential Festival en ontmoette Sander van Doorn!

  dinsdag, 6 september 2016

  We spraken Sander van Doorn op Het Essential Festival, op 23 juli in Heerlen. Hij vertelt wat verassende dingen, zoals over zijn set met Hardstyle dj Noise controllers op Defqon. Wat vindt hij eigenlijk beter.. hardstyle of EDM? 

  Meer.>>

 • DJ Mag NL was op Essential Festival en ontmoette Tony Junior!

  dinsdag, 6 september 2016

  We waren op Essential Festival en spraken Tony Junior. Essential Festival, gelegen in het zuidelijke Heerlen met 5 stages voor ieder wat wils. Mooie shows en grote namen als Sander van Doorn, Radical Redemption & Tony Junior. Wat vond hij van Essential Festival en klopt het dat zijn vader, Tony Senior ook gaat draaien? 

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #27 - Yellow Claw!

  woensdag, 3 augustus 2016
  In editie #27 van DJ Mag NL lees je alles over Yellow Claw, Cesqeaux, krijg je tips en tricks van Moksi, duik je in de studio met LNY TNZ, lees je over 15 jaar Decibel, ontdek je Sónar en méér.

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #26 - Oliver Heldens

  dinsdag, 14 juni 2016
  Oliver Heldens staat op de cover van DJ Mag NL editie 26! Verder lees je in deze editie over 20 jaar Noize Suppressor, YAX.X: de anthemmaker van Sensation en de innovatieve clublocatie The Dome in Arnhem. Nicky Romero reviewt de nieuwe Pioneer DJ CDJ200 NXS2 en de mannen van Kris Kross Amsterdam vertellen...

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #25 - Festival Editie én Mysteryland Special

  dinsdag, 3 mei 2016
  Editie 25 is wéér een dubbele editie. In de Festival Editie vind je een uitgebreid overzicht van alle festivals die deze zomer plaatsvinden in Nederland en (noord) België. Je leest interviews met Coone, John Ewbank en Allan Hardenberg over The Flying Dutch en méér. Daarnaast ontdek je in de Mysteryland Special alles wat je moet weten over dit fijne feestje. Je krijgt overlevingstips en leest een column van Martin Garrix. Hoe vet!

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #24 - Steve Aoki!

  maandag, 21 maart 2016
  In editie #24 van DJ Mag NL lees je alles over Steve Aoki in een uitgebreid coverinteview. Verder vind je interviews met Crypsis, David Granaada, Spacid en Borgeous. Ook krijg je producer tips van De Sluwe Vos en Warface, lees je het laatste nieuws over Extrema Outdoor, ontdek je de nieuwste functies van Pioneer DJ en...

  Meer.>>

 • DJ Mag NL #23 - Dancefair special én Thundermagazine!

  donderdag, 4 februari 2016

  Editie #23 staat geheel in teken van Dancefair. Hierin lees je interviews met Dancefair dj's als Dannic en Eva Simons, vind je een uitgebreide plattegrond en lees je waar jij tijdens Dancefair moet zijn voor jouw favo masterclass, merk of dj.

  Meer.>>

 • Movement Torino Music Festival

  donderdag, 4 februari 2016

  Underground gevoel, upperground georganiseerd: 20.000 technoliefhebbers uit heel Europa verzameld in een grote loods in Turijn. Industrieel en rauw, met zwetende muren en een high-tech service. Movement Torino Music Festival, een nog onontdekt pareltje voor de Hollander. Gelukkig was DJ Mag NL erbij!

  Meer.>>

 • Armin van Buuren gasthoofdredacteur editie 22

  woensdag, 2 december 2015

  Er loopt een hele bijzondere gast rond op onze redactie. Niemand minder dan Armin van Buuren is namelijk gasthoofdredacteur van DJ Mag NL editie 22! In deze editie vertelt de wereld dj over z'n eerste optreden, welke tracks 'm hebben gemaakt, wie zijn grote voorbeeld was en natuurlijk nog veel meer.

  Meer.>>

 • #ADE15 Recap: Dimitri Vegas & Like Mike nieuwe #1!

  dinsdag, 27 oktober 2015

  De nieuwe nummers 1 van de DJ Mag Top 100! Dimitri Vegas & Like Mike wonnen hem op vrijdag - op donderdag durft het duo echter nog geen uitspraken te doen: "Wij gaan al heel blij zijn als we onze positie kunnen houden, en alles wat daar bij komt is mooi meegenomen."

  Meer.>>

 • #ADE15 Recap: Hardwell - DJ Mag NL

  dinsdag, 27 oktober 2015

  De nummer 2 van de wereld! Samen met filmmaker Robin Piree laat Hardwell even weten waarom je zijn nieuwe documentaire 'Living The Dream' moet gaan bekijken.

  Meer.>>

 • #ADE15 Recap: Martin Garrix - DJ Mag NL

  dinsdag, 27 oktober 2015

  In samenwerking met NPO spraken wij met de 19-jarige Martin Garrix. We vroegen waarom ADE nou zo belangrijk is voor hem en voor de scene.

  Meer.>>

Pagina's