The Partysquad en Alvaro gaan door het licht; 'Lights Out' out now | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

The Partysquad en Alvaro gaan door het licht; 'Lights Out' out now

The Partysquad en Alvaro gaan door het licht; 'Lights Out' out now

The Partysquad keerde onlangs sensationeel terug met hun single ‘Pum Pum’, de allereerste release op hun eigen label Rebel Yard in samenwerking met Spinnin’ Records. Nu slaat het Nederlandse DJ-duo opnieuw toe met de knaller ‘Lights Out’, geproduceerd met de Nederlandse DJ Alvaro. Beide acts werkten eerder al samen aan ‘The Wildlife EP’, die recentelijk is uitgebracht op het label Dim Mak van Steve Aoki.

Zoals we van The Partysquad gewend zijn, zal ook ‘Lights Out’ gepaard gaan met een flinke dosis feel-good vibes. Hun frisse dance sound gemixt met fenomenale baslijnen en betoverende vocalen, past perfect bij het stempel dat The Partysquad met hun label Rebel Yard op de muziek wil drukken. Geen wonder dat hun relatie met het meest prominente dance label Spinnin’ Records sneller groeit dan het licht. Sinds het succes van de bovengenoemde releases ‘Pum Pum’ en ‘The Wildlife EP’ hoefden we gelukkig niet lang te wachten tot hun volgende single.

“Hide and seek deep in the night, to find me just turn out the lights!” – De energieke teksten zwieren rond in de rauwe melodieën en in de rustige maar toch voelbare hi-hats. Echter, de sprankelende track had nooit het daglicht gezien als The Partysquad niet per ongeluk op de vocalen waren gestuit tijdens het werken aan de single ‘Pum Pum’. Dit inspireerde hen om Alvaro uit te nodigen om deel te nemen aan dit creatieve proces om opnieuw een elektronisch stuk te creëren onder de titel ‘Lights Out’.

De beat heeft een radiovriendelijke stijl gekregen, dit in tegenstelling tot hun eerdere krachtige releases. Op deze manier werd ‘Lights Out’ een universele track die zowel perfect is voor de radio als het vullen van clubs en het losgaan op de dansvloer. Het lijkt erop dat de nieuwe single van The Partysquad en Alvaro een toevoeging zal zijn aan hun eerder behaalde successen, die producties bevatten met featurings van Lil Jon, Major Lazer, Afrojack en M.I.A.

Stream/order here: https://rebelyard.lnk.to/LightsOut!RTST

Soundcloud | YouTube | Facebook The Partysquad | Facebook Alvaro