Deze 6 ADE-feesten zijn een échte aanrader voor de zaterdag! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Deze 6 ADE-feesten zijn een échte aanrader voor de zaterdag!

Deze 6 ADE-feesten zijn een échte aanrader voor de zaterdag!

De keuzestress rondom ADE is altijd enorm! Welk feest moet jij nou bezoeken? Er is zo veel keuze dat je er dol van kunt worden, daarom zet DJ Mag NL een aantal aanraders voor jou op een rijtje.

De zaterdag is voor de meeste mensen dé avond om uit te gaan. Veel feesten zijn dan ook al uitverkocht. Maar waar moet jij nou heen!?

AMF ArenA
De grootste ADE-locatie staat op zaterdag in het teken van AMF ArenA. Van 13.00 tot 00.00 uur komen de grootste namen langs, zoals Axwell^Ingrosso, David Guetta, Showtek, W&W en Hardwell!

 

NRG VIBE presents: Hardcore Italia – Showcase
WFC laat jouw hakken! Met de vetste Italiaanse hardcorenamen zal jij niet kunnen stilstaan. Zo staat Andy The Core, The Sickest Squad, Art of Fighters en de nieuwe, harde act Brutale LIVE on stage.

 

HYTE ADE
Een van de meest legendarische Amsterdamse locaties is Warehouse Elementenstraat. Hier vindt HYTE dan ook plaats met Collabs (Speedy J & Chris Liebing, Abstract Division, Doka en Sinfol. Tot 08.00u rammen.

 

Pleinvrees ADE
WesterUnie is een van de meest prominente locaties van ADE en hier vind je dan ook grote techno-namen tijdens Pleinvrees: Frits Kalkbrenner, Larse, Alle Farben en nog veel meer!

 

Firebeatz & Friends – ADE Special
Firebeatz, FeestDJRuud, Dubvision en Jaz von D zullen de Jimmy Woo laten zien wat een feest bouwen is. Topacts die jou zeker een avond zullen vermaken.

 

Lost Frequencies & Friends
De Belgische Lost Frequencies heeft een stel vrienden uitgenodigd om jou een hele avond te vermaken. Hugel, die op de line-up staat, gaf al aan dat de vrouwen goed aan het dansen zouden komen. Dus GO!

Check voor de zekerheid nog ff of het niet al is uitverkocht!