Deze 5 ADE-feesten zijn een échte aanrader voor de zondag! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Deze 5 ADE-feesten zijn een échte aanrader voor de zondag!

Deze 5 ADE-feesten zijn een échte aanrader voor de zondag!

De keuzestress rondom ADE is altijd enorm! Welk feest moet jij nou bezoeken? Er is zo veel keuze dat je er dol van kunt worden, daarom zet DJ Mag NL een aantal aanraders voor jou op een rijtje.

Voor velen is de zondag een uitbrakdag, maar voor héél veel mensen ook niet! Echte die hards gaan nog even een dagje door! Heb jij nog energie over?

elrow presents ADE After Hour Madness
Het kleurrijkste concept dat je maar kent heeft op zondag vanaf 09.00 uur ’s morgens WesterUnie in haar bezit. Dus mocht je een vette after zoeken? Hier moet je zijn. Het gaat trouwens door tot 23.00u met namen als Michel de Hey, Secret Cinema, Benny Rodrigues en Ici Sans Merci.

 

AMF ArenA
Ook zondag van 13.00 tot 00.00 uur staat de ArenA in het teken van AMF en de grootste edm-namen. Met bijvoorbeeld Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Nicky Romero!

 

Awakenings ADE Closing Party
De Gashouder is de hele ADE-week van Awakenings. Op de afsluitende avond vind je Ben Sims, Oscar Mulero, Haeken en nog veel meer artiesten op het affiche.

 

Jay Hardway X Julian Jordan
Twee grote namen uit de edm zullen de Jimmy Woo overnemen voor een avond. Tot 04.00 uur kun jij genieten van heerlijke beats en hoogstwaarschijnlijk nog wat gastoptredens!

 

Joris Voorn ADE Special
De nieuwe club Shelter begint haar ADE goed. De afsluiter is misschien nog wel het gaafst met Joris Voorn die de nieuwe club zal opzwepen met toffe technobeats.