Arturia heeft de release van V-Collection 6 aangekondigd | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Arturia heeft de release van V-Collection 6 aangekondigd

Arturia heeft de release van V-Collection 6 aangekondigd

Alles in één - Van de trendy west coast sounds van de Buchla Easel V, naar de unieke en eerste digitale sampler die bekend staat als CMI Fairlight V, waardoor de complexiteit van een DX7 teruggebracht wordt tot een gebruiksvriendelijke interface. Met toevoeging van Clavinet V, het meest herkenbare toetsenbord van allemaal, verlegt V-Collection 6 nu de grenzen technologie.
 

Verbeterde perfectie - Elk afzonderlijk instrument bevat V-Collection 6 is bijgewerkt: de ontwikkelaars van Arturia hebben de kleinste details bekeken om het perfecte bundel te krijgen. 

Tot en met het kleinste detail - Met de hulp van twee externe bureaus verzamelden ze feedback van topartiesten, producers en muzikanten en voerden tests uit om het meest gebruiksvriendelijke en workflow-intelligente bundel te maken. Het harde werk en de toewijding in elke ontwikkelingsfase brengt de V-Collection tot extreem hoog niveau.

15 jaar ervaring, ontwikkeling, passie en expertise in een klein doosje met creatieve mogelijkheden, voor alle muzikanten.

 

Genre: