Is dit dé nieuwe app in de festivalwereld? | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Is dit dé nieuwe app in de festivalwereld?

Is dit dé nieuwe app in de festivalwereld?

Nadat de Spaanse start-up Wegow - bekend van het promoten van livemuziek - eind 2016 bekend maakte dat ze verder zouden gaan samen met 5gig, is het nu officieel rond. Ook lanceert Wegow een online app voor muziekliefhebbers in Nederland en 17 andere landen! Is dit de nieuwe app die gebruikt gaat worden in de Nederlandse festivalwereld?
 

Persoonlijke evenementenagenda
De app is makkelijk te gebruiken en heeft al meer dan 1.085.000 geregistreerde gebruikers. Je maakt een persoonlijk profiel aan en voegt je favoriete muziekgenres en artiesten toe. Wegow maakt het mogelijk om je Facebook en Spotify account te importeren, zo krijg je aanbevelingen die gebaseerd zijn op je smaak. Je blijft via Wegow altijd op de hoogte van alle optredens en festivals van je favoriete artiesten. Het nieuwe platform dient ook als persoonlijke muziekagenda. Je komt in contact met je vrienden en kunt samen op zoek naar de leukste evenementen. Op de app zie je altijd een selectie van alle beschikbare muziekevenementen op basis van jouw voorkeuren, zo heb je altijd verschillende opties.

5gig-gebruikers
De mensen die al een 5gig profiel hadden, worden automatisch verplaatst. De muziek voorkeuren blijven hetzelfde en je blijft meldingen krijgen van de laatste optredens en festivals.

 

 

Genre: