Dirt Delux reviewt haar favorieten | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Dirt Delux reviewt haar favorieten

Dirt Delux reviewt haar favorieten

MXUP Records all star Dirt Delux review deze maand weer vijf dikke tracks! Inspiratie voor jou als muziekliefhebber of dj. Check it out!
 

Blasterjaxx & Timmy Trumpet - Narco #MaxximizeRecords
Wat anders dan een dikke knaller kan je verwachten van Blasterjaxx samen met de Australische Timmy Trumpet? De hele (Mariachi) instrumentatie is geweldig, hier in de mix met de EDM sound zoals we die kennen van Blasterjaxx. De hele track zit super in elkaar en klinkt overal erg goed. Door de geweldige instrumentatie mijn nummer 1 van deze week! Even luisteren dus! Een gegarandeerde mainstage banger.

 Robin Schulz & Hugel - I Believe I’m Fine (Dimitri Vegas & Like Mike Remix) #WM Germany
Ik kan erg genieten van de prachtige vocalen van het origineel van Robin Schulz & Hugel. Met deze remix van Dimitri Vegas & Like Mike is de plaat omgetoverd tot een echte EDM knaller. Er zit van alles in: Trap stukjes afgewisseld met een lekker rollende beat en ook nog eens vette vocal effects. Zeker even luisteren!

 


La Fuente - Deep Down Inside #SpinninCopyrightFreeMusic
La Fuente komt hier met een super lekker nummer: “Deep Down Inside” Een heerlijke relaxte track met ’n lekkere flow! En dan de viool in de drop… Super mooi en origineel gedaan. De plaat heeft een sexy en warme vibe door de lekkere vocalen en zoete melodie. Een om toe te voegen aan elke collectie!

 


Tiësto - Boom (Snavs Remix) #MusicalFreedom
Er moest wel veel gebeuren om te kunnen tippen aan de Hit factor van het origineel. Maar deze dubstep remix van Snavs is wel héél dik, daarom wil ik hem meenemen in de top 5. De track begint met dope Dubstep en na de break krijg je ’n onverwachte uptempo beat die je meteen van je stoel af trekt. Er zit van alles in wat het spannend houdt. Leuk gedaan!

 


Retrovision X Raven & Kreyn - Nobody Else #Hexagon
Heerlijke klassiekers in een future house jasje! Dat is wat er van af straalt met deze fijne en catchy track van Retrovision x Raven & Kreyn. ’N dikke beat, catchy melodietjes en fijne vocal chops vliegen je om de oren. Maar het aller belangrijkste is natuurlijk de hele goede vibe; ik word hier echt vrolijk van en ik denk dat menigeen dat met mij deelt.

 

Genre: